Kamerabevakning

Kamerabevakning

kamerabevakningVi installerar larm och övervakningssystem i hus, bostadsrätter, hyresfastigheter, industrilokaler, kontorslokaler, restauranger och butiker. Om ni vill ha kameraövervakning handlar det ofta om att det finns ett behov av att utöka säkerheten någonstans, antingen på kontoret, lagret eller i en lokal av något slag. Det är viktigt att ett övervakningssystem blir korrekt installerat och att rätt utrustning används.

Vi hjälper er med övervakningssystemet, från planeringsfas tills dess att arbetet är utfört. Vi installerar brandlarm, inbrottslarm, passagesystem, CCTV (kameraövervakning) och drift- och larmöverföring. Idag går det att koppla kamerabevakning till ett inbrottslarm men även till din mobil eller internet. På så sätt kan antingen du eller larmcentralen snabbt se vad som utlöst ditt larm. Bekvämt för dig och enkelt att administrera – även på distans.

Med ett bra bevakningssystem kommer säkerhet!

Vi hjälper er med allt som gäller tele, data, larm, passagesystem och datanätverk såsom projektering, kontaktering, kabelförläggning m.m.

Hör av dig till oss idag om du vill veta mer om våra kamerabevakningslösningar eller för en offert.