Belysning & ljussättning

Belysning och ljussättning

En bra och modern ljussättning är inte bara snygg och trivsam utan medför också ekonomiska vinster. Genom att byta till effektivare belysning kan man sänka sin energikostnad. Vi gillar energieffektivisering och vi fixar det mesta inom belysning och ljussättning. 

Vi arbetar mycket med LED, som både är energieffektivt och ekonomiskt. 
De senaste åren har användning och utveckling av LED fullkomligt exploderat och är på god väg att bli den dominerande ljuskällan, mycket på grund av kvaliteter som mer ljus och längre livslängd. 

Att byta ut gamla ljuskällor till LED-ersättare lönar sig och det sparar både pengar och energi. Högpresterande LED är idag av så bra kvalitet att de är ett bra alternativ till allt från små enkla armaturer till större armaturer för belysning av kontor, industri och butiker. Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ljussättning och belysning. Du når oss på info@elektrolanz.se eller på telefon 0703-68 88 36. 

Vi arbetar med belysning i alla typer av fastigheter och byggnader. Våra installationer uppfyller alltid svensk standard.